© 2019 Zeralex & Hukka / Watership Down - Richard Adams

THE WARREN

WATERSHIP DOWN-Kirjaan perustuva roolipeli

(Ruohometsän kansa)

TERVETULOA

The Warrenin ylläpito toivottaa sinut tervetulleeksi kaniineilla pelattavan roolipelin pariin. Peli on aloittelijaystävällinen, mutta kokeneemmat pelaajat ovat tervettuleita.

 

Tulkaa ihmeessä tutustumaan ja jopa liittymään muiden pitkäkorvaisten joukkoon!

PELIMME SYNTY

The Warren RPG idea syntyi Watership Down kirjan tarinasta.

Watership Down on tarina, joka kertoo kaniineista, jotka elävät yhdyskunnissa. Joukko kaniineja lähtee synnyinkodistaan tulevan katastrofin vuoksi. Näiden lähteneiden on tarkoitus löytää itselleen uusi koti, jossa he voisivat elää rauhassa. Matkalla tapahtuu paljon asioita ja he kohtaavat myös toisen yhdyskunnan. Tämä toinen yhdyskunta ei ole mikään paratiisin omainen vaan varsin julmahko. Loppujen lopuksi kaniinit saavat rauhan elämälleen ja pahuutta ei ole lähimainkaan.

Pelkkä tuo tarina sai minut insipiroituneeksi. Kyseisestä kirjasta on myös televisiosarja ja elokuva. Uusin versio löytyy myös Netflixistä. Siitä on vuosi, monia vuosia, kun katsoin tuon elokuvan vuodelta 1978. Tämä uusiversio oli ihana, kaunis ja varsin tunteita herättävä. Mietin ystäväni Hukan kanssa, että miksi tästä ei voisi rakentaa roolipeliä? Sellaista, kun ei vielä ainakaan suomessa ole. Näin ollen aloimme sitten Hukan kanssa ideoimaan ja rakentamaan The Warrenia.

Halusimme tuoda uudenlaisen maailman hahmokonseptin kera roolipelien joukkoon. Kaniinit. Olemme nähteen koira-, hevos- ja kissa roolipelejä. Miksi ei lähdettäisi kokeilemaan jotain uutta ja erilaista? Annetaan kaniineille mahdollisuus!

- Zeralex, ylläpitäjä
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now